Vores profil

Vemmedrupskolen er en lille folkeskole, der ligger i centrum af Vemmedrup by. Skolen er heldig at have et stort udendørsareal, så der er mulighed for gode aktiviteter, leg og spil i pauserne samt i fritiden.

Skolen er pt 1 1/2-sporet. Men befolkningsudviklingen i området tyder på, at skolen bliver 1-sporet inden børnetallet for distriktet igen er stigende.

Når en skole er lille, bliver det nære miljø tættere. Sådan er det også på Vemmedrupskolen. Her kender vi hinanden og vi er alle optagede af, at være med til at give børnene en god dag både i skole og SFO/klub. Vi har et godt samarbejde os ansatte imellem uanset hvilken roller vi er ansat til at udfylde.

Skolens oprindelige bygninger er pt lukkede grundet renovering. Vi holder derfor til i pavillonbygninger  ved hallen. Vi venter, at den nye skole er klar i løbet af skoleåret 2021/2022.

Vi har friluftsliv som et fokuspunkt. Mere om dette kan ses under "Friluftsliv".

Skolen fejrede 40 års jubilæum den 14. december 2019.