Vores DNA

Nærhed og omsorg er nogle af de karakteristika, der kendetegner Vemmedrupskolen. Alle ansatte, uanset om man har sin tilknytning primært i Klubben, i SFO´en eller i skolen er tæt forbundne og arbejder sammen. Og vi står sammen. Når dagligdagen skal fungere, er det ikke altid en titel eller en jobbeskrivelse, som er afgørende for hvem, der giver en hånd med. Vi hjælper hinanden.

Dette vil vi så gerne have også smitter af på eleverne. Vi arbejder for, at elever skal kende hinanden og være trygge ved hinanden på tværs af klasser og årgange. Derfor er der bla makkerklasser og læsevenner, der er understøttende undervisning IPT, MPT og UPT på tværs af klassetrin hhv. 1.-3., 4.-5. og 6.-9. kl. såvel som der er valgfag på tværs af klassetrin, 6.-9. kl. Derudover har skolen den årlige "Vemmeade", som er hel dag, hvor eleverne i hold på tværs af klasser og årgange dyster i samarbejde og hjælpsomhed.

Også skolens jubilæum var et eksempel på ellevernes samarbejde, der mundede ud i flotte udstillinger og optrædener på tværs af de vante grupperinger.